Home

 

HET ZZP'ER KERSTPAKKET - GEEF EEN KERSTPAKKET KADO EN KRIJG ZELF OOK EEN KERSTPAKKET

 

Het kerstpakket. Veel ZZP'ers missen het. Maar hiervoor is nu een oplossing. We hebben speciaal voor u het kerstpakket voor ZZP'ers. U geeft een kerstpakket aan een collega-ondernemer en krijgt zelf ook een pakket helemaal gratis.

 

Hoe werkt het? ZZP'er kerstpakket

Met zijn allen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk ZZP'ers dit jaar ook een kerstpakket ontvangen. Iedereen die mee doet, koopt een kerstpakket. Dat kerstpakket wordt bezorgd bij een van de andere ondernemers die meedoen. U ontvangt vervolgens zelf ook weer een kerstpakket. In elk pakket zit een kaartje met daarop de naam en het bedrijf van degene van wie u het kerstpakket ontvangt. Pas bij het uitpakken weet u dus van wie u uw kerstpakket heeft gekregen. Het leukste is natuurlijk om na ontvangst contact met diegene op te nemen. Wie weet ontstaan er wel mooie samenwerkingen/opdrachten, direct met elkaar of met iemand uit elkaars netwerk.

 

 Het ZZP'er kerstpakket werd gefilmd voor TV bij 5 uur Live. Bekijk hier de video. 

 

De inhoud van het pakket

Het leuke van het uitpakken van een kerstpakket is dat je niet weet wat er precies in zit. De inhoud houden we om die reden geheim. Wel kunnen we verklappen dat het pakket bestaat uit 10 producten. Dit zijn allemaal (h)eerlijke streekproducten van ambachtelijke, lokale producenten uit ons eigen land. Door te kiezen voor het ZZP'er kerstpakket van Local Flavour bent u bovendien maatschappelijk verantwoord bezig. Hier lees je daar meer over.

 

kerstpakketPrijs

Het ZZP'er kerstpakket kost € 35,00. Deze prijs is inclusief verzendkosten, ex BTW.

 

Bestellen

Bestellen kan tot 20 december via het BESTELFORMULIER. Vul de (bedrijfs)naam en adresgegevens in die u op het kaartje wilt laten plaatsen. U ontvangt  binnen 2 werkdagen een bevestiging van uw bestelling. Houd hiervoor ook uw spamfolder in de gaten. Heeft u na 2 werkdagen geen bevestiging ontvangen, neem dan contact met ons op.

 

De pakketten worden geleverd van 21 t/m 23 december. Annuleren is niet mogelijk.

 

Zijn de kosten aftrekbaar?

Kijk voor de regels over aftrekbare zakelijke kosten en hoe deze op te nemen in je administratie op de site van de Belastingdienst of neem bij vragen contact op met je accountant/boekhouder. 

 

Factuur zzp'er kerstpakket

Tegelijkertijd met de bevestiging ontvangt u een factuur voor uw administratie.

  

Meer informatie?

U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

Kijk ook eens bij onze andere kerstpakketten. Deze zijn ook leuk om te geven als relatiegeschenk.