Home

Dutch Design Chair

 

 

U wilt uw (kerst)pakket net even wat specialer maken? Dan hebben we voor u de oplossing. We verpakken uw pakket in een Dutch Design Chair. De verpakking tovert u binnen een paar tellen heel eenvoudig om tot een krukje, tafeltje of opbergbox. Zo blijft er na het nuttigen van de producten nog een mooi product over.

 

De Dutch Design Chair is een volledig Nederlands ontwerp dat verschillende designprijzen heeft gewonnen. Het wordt in Nederland geproduceerd en is 100% recyclebaar. De doos kan na het gebruik van het pakket omgebouwd worden tot krukje of kastje en kan met gemak 200 kilo dragen. Zo laat u uw relaties/personeel niet alleen kennismaken met Nederlandse streekproducten, maar ook met Nederlands design. Klik op het pakket hiernaast voor een aantal mogelijkheden. Ook maken wij graag een pakket op maat voor u.

 

Prijs
De prijs is afhankelijk van de bestelde hoeveelheid, maar het is al mogelijk vanaf een meerprijs van € 7,50,- per pakket.

 Dutch Design Chair

Bestellen of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!