Home

Bezoek een brouwerij + bierproeverij in Zeeland

 

bierproeven bierproeven

 In Zeeland houden ze wel van een biertje. Er zijn dan ook verschillende brouwerijen die allemaal hun eigen soorten bier maken. Ook benieuwd hoe dat in z’n werk gaat en hoe dat smaakt? U krijgt een rondleiding door de brouwerij waarbij het hele proces van bier maken wordt uitgelegd. Daarna gaat u naar het proeflokaal waar u een aantal verschillende bieren gaat proeven.

 

Verloop van de rondleiding en proeverij
U wordt ontvangen in de brouwerij met een lekker glaasje bier. Dan start de rondleiding waarbij wordt uitgelegd hoe het hele proces van bier maken in z’n werk gaat. Natuurlijk is er gelegenheid om al uw vragen te stellen. Na de rondleiding gaat u naar het proeflokaal om nog 4 bieren te proeven. Bij de proeverij wordt er friet met stoverij geserveerd.

 

De rondleiding en proeverij kunnen dagelijks en op elk gewenst tijdstip beginnen. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van het programma is ongeveer 2,5 uur.


Locatie
De brouwerij bevindt zich in Zeeuws-Vlaanderen.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 10 personen is welkom. Deze bierproeverij is al mogelijk vanaf € 20 per persoon.
Voor deze activiteit geldt een leeftijdsgrens van 16 jaar.


Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

We doen nog een rondje...

Deze bierproeverij laat zich uitstekend combineren met een stadswandeling. Voor of na het bierproeven wandelt u onder begeleiding van een stadsgids langs de mooiste plekjes van de stad.