Home

Bezoek een wijngaard + wijnproeverij in Zeeland

 

wijnproeven wijnproeven

Zeeland heeft de meeste uren zon van alle provincies. En laat dat nu net heel goed zijn voor het verbouwen van wijn. Ook benieuwd hoe dat in z’n werk gaat en hoe dat smaakt? U krijgt een rondleiding over een wijngaard waarbij het hele proces van wijn maken wordt uitgelegd. Daarna gaat u naar het proeflokaal waar u een aantal verschillende wijnen gaat proeven.

 

Verloop van de rondleiding en proeverij
U wordt ontvangen in het proeflokaal met een lekker glaasje cremant. Daarna krijgt u een rondleiding over de wijngaard, waar verschillende druivenrassen te zien zijn. Vervolgens gaat u naar de wijnkelder waar wordt uitgelegd hoe het hele proces van wijn maken in z’n werk gaat. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om al uw vragen te stellen. Na de rondleiding gaat u terug naar het proeflokaal om 3 verschillende wijnen te proeven. Tijdens de proeverij worden er bijpassende Zeeuwse hapjes geserveerd.

 

De rondleiding en proeverij kunnen dagelijks en op elk gewenst tijdstip beginnen. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van het programma is ongeveer 1,5 uur.


Locatie
De wijngaard bevindt zich in Schouwen-Duiveland.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 10 personen is welkom. Deze wijnproeverij is al mogelijk vanaf € 20 per persoon.
Voor deze activiteit geldt een leeftijdsgrens van 16 jaar.


Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Lekker samen koken...

Na een middagje op de wijngaard geweest te zijn, is een kookworkshop een perfecte afsluiting. U gaat met z'n allen aan de slag om een heerlijk diner te maken. En daarna natuurlijk samen aan tafel om hiervan te genieten.