Home

Kookworkshop Zeeland

 

kookworkshop kookworkshop

De smaak van Zeeland leert u pas echt goed kennen wanneer u er zelf mee aan de slag gaat. Tijdens onze kookworkshops maken we een mooi menu met producten uit de streek. Wilt u een 3, 4 of 5 gangenmenu of toch liever allemaal hapjes? U geeft aan wat uw voorkeur heeft en wij maken een menu op maat. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw (di)eetwensen.

 

Verloop van de workshop
Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de kok met een welkomstdrankje. Hierna volgt de uitleg van het menu en wordt u in groepjes ingedeeld. Dan is het handen uit de mouwen en aan de slag in de keuken. Tijdens het koken geeft de kok verschillende tips. Als alle gerechten zijn gemaakt, gaat u aan tafel om van uw zelfgemaakte gerechten te genieten. Uiteraard onder het genot van een glaasje goede wijn.

 

De workshop kan dagelijks en op elk gewenst tijdstip beginnen. Zowel lunch als dinerworkshops zijn mogelijk, ook zijn er speciale amuse en high tea workshops. De duur van de workshop varieert van 3 tot 5 uur.

 

Locaties
Voor onze kookworkshops hebben wij een aantal mooie locaties uitgekozen. Wat dacht u van de jachthaven van Vlissingen, een kookboerderij bij Zierikzee of een monumentaal pand in Middelburg? Maar er is nog veel meer mogelijk. Laat ons weten waar u graag wilt koken en wat voor sfeer u zoekt en wij stellen de perfecte locatie voor.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 10 personen is welkom. Deze kookworkshop is al mogelijk vanaf € 50,- per persoon.

 

Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

We kunnen het iedereen aanraden.....
De sfeer in de kookstudio was gezellig en verzorgd. De kwaliteit van de recepten vonden wij zeer goed. Verse producten van eigen bodem, bereid op een voor ons deels onbekende wijze. Kortom een avondje genieten!

Familie Verzaal
 
Zo krijgt u alvast trek...

Volg voorafgaand aan de kookworkshop eens een stadswandeling. Onder begeleiding van een stadsgids loopt u langs de mooiste plekjes van de stad en u krijgt boeiende verhalen en anekdotes te horen.