Home

Kookworkshop Utrecht

 

kookworkshop kookworkshop

De smaak van Utrecht leert u pas echt goed kennen wanneer u er zelf mee aan de slag gaat. Tijdens onze kookworkshops maken we een mooi menu met seizoensproducten. Wilt u een 3, 4 of 5 gangenmenu of toch liever allemaal hapjes? U geeft aan wat uw voorkeur heeft en wij maken een menu op maat. Natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw eventuele (di)eetwensen.

 

Verloop van de workshop
Bij binnenkomst wordt u ontvangen door de kok met een welkomstdrankje. Hierna volgt de uitleg van het menu en wordt u in groepjes ingedeeld. Dan is het handen uit de mouwen en aan de slag in de keuken. Tijdens het koken geeft de kok verschillende tips. Als alle gerechten zijn gemaakt, gaat u aan tafel om van uw zelfgemaakte gerechten te genieten. Uiteraard onder het genot van een glaasje goede wijn.

 

De workshop kan dagelijks en op elk gewenst tijdstip beginnen. Zowel lunch als dinerworkshops zijn mogelijk, ook zijn er speciale amuse en high tea workshops. De duur van de workshop varieert van 3 tot 5 uur.

 

Locaties
Voor onze kookworkshops hebben wij een aantal mooie locaties uitgekozen. Wat dacht u van een werfkelder aan de Oudegracht of een monumentaal pand? Maar er is nog veel meer mogelijk. Laat ons weten waar u graag wilt koken en wat voor sfeer u zoekt en wij stellen de perfecte locatie voor.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 10 personen is welkom. Deze kookworkshop is al mogelijk vanaf € 50,- per persoon.

 

Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Een aanrader.....
Wij hebben met buitenlandse collega’s een geweldige avond bij jullie gehad. De locatie is bijzonder sfeervol, het personeel is erg hulpvaardig en vriendelijk en de (kook)voorzieningen zijn zeer professioneel. Onze collega’s uit Tanzania, en wij ook, hebben genoten van de workshop.

FNV Bondgenoten
 
Zo krijgt u alvast trek...

Volg voorafgaand aan de kookworkshop eens een stadswandeling. Onder begeleiding van een stadsgids loopt u langs de mooiste plekjes van de stad en u krijgt boeiende verhalen en anekdotes te horen.