Home

Hollandse kaasproeverij

 

kaas proeven kaas proeven

In een grachtenpand aan de Singel bevindt zich een bijzonder proeflokaal van Reypenaer. Hier kan een kaasproeverij worden gevolgd waarbij verschillende kazen worden geproefd en u van alles te weten komt over het maken van kaas.

 

Verloop van de proeverij
U wordt ontvangen in het proeflokaal door de gastheer. Er wordt vertelt hoe kaas precies gemaakt wordt en u krijgt een korte film te zien. Daarna gaat u verschillende soorten kaas proeven. Tijdens de proeverij krijgt u rode en witte wijn te drinken en bij de oudste kaas een glaasje port. Op het eind van de workshop krijgt u een kaasje om mee naar huis te nemen. Mocht u nog meer kaasjes mee willen nemen; boven het proeflokaal bevindt zich een kleine kaaswinkel waar u na de proeverij nog lekker rond kunt neuzen.

 

De proeverij is mogelijk van woensdag t/m zondag tussen 13.00 en 18.00. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van het programma is ongeveer 1 uur.

 

Locatie
Het proeflokaal bevindt zich in het centrum van Amsterdam.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 10 personen is welkom. Deze kaasproeverij is al mogelijk vanaf € 20 per persoon.

 

Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Even de benen laten rusten...

Maak de dag nog leuker en maak voor of na de kaasproeverij een rondvaart door Amsterdam. Het proeflokaal bevindt zich aan de Singel en u kunt hier meteen op- of uitstappen.