Home

Oudhollandse likeuren en jeneverproeverij

 

likeur proeven likeur proeven

In Amsterdam worden nog echte Oudhollandse likeuren gemaakt. Tijdens de proeverij ga je een aantal van deze likeuren proeven en krijgt u leuke anekdotes te horen over likeuren met namen als Volmaakt geluk, Bruidstranen en Roosje zonder doornen.

 

Verloop van de proeverij
U wordt ontvangen in het proeflokaal door de gastvrouw. Dan start de proeverij waarbij 3 verschillende Oudhollandse likeuren en jenevers geproefd gaan worden. Elke likeur heeft zijn eigen verhaal en hierdoor krijgt u een indruk van het sociale leven van de Amsterdammers in vroegere tijden.

 

De proeverij is dagelijks mogelijk en kan elke middag tot 6 uur beginnen. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van het programma is ongeveer 1,5 uur.

 
Locatie
Het proeflokaal bevindt zich in het centrum van Amsterdam.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 12 personen is welkom. Deze likeurproeverij is al mogelijk vanaf € 17,50 per persoon.
Voor deze activiteit geldt een leeftijdsgrens van 16 jaar.


Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Verken de buurt...

Het proeflokaal bevindt zich in het centrum en dit is natuurlijk een prima plek om eerst even te voet te verkennen. Onder begeleiding van een gids ontdekt u de mooiste plekjes en uw wandeling eindigt bij het proeflokaal.