Home

kookworkshop

Kookworkshop

We gaan gezellig met z’n allen aan de slag in de keuken. U leert een heerlijk menu te maken met seizoensproducten. Denk hierbij aan asperges, frambozen, lamsvlees en nog veel meer lekkers. Daarna geniet u samen van het zelfgemaakte diner.

vanaf € 50,00 per persoon

Register to read more...

culinaire wandeling

Culinaire wandeling

Onder begeleiding van een gids gaat u de stad verkennen. Onderweg stopt u bij verschillende restaurants waar u een hapje, high tea, proeverij of complete maaltijd geserveerd krijgt. Aan het eind van de wandeling heeft u de hoogtepunten van de stad gezien en heerlijk gegeten.

vanaf € 55,00 per persoon

Register to read more...

culinaire fietstocht

Culinaire fietstocht

Met behulp van een gids legt u een prachtige fietstocht door de stad af. Onderweg stopt u bij verschillende restaurants waar u een voor-, hoofd- of nagerecht geserveerd krijgt. Aan het eind van de fietstocht heeft u de mooiste plekjes van de stad gezien en een heerlijk menu gegeten.

vanaf € 57,50 per persoon

Register to read more...

Oud-Hollandse likeuren

Oudhollandse likeuren en jeneverproeverij

In het hart van Amsterdam bevindt zich een historisch proeflokaal. Tijdens de proeverij worden er diverse Oudhollandse likeuren en jenevers geproefd. Wat dacht u van Volmaakt geluk en Roosje zonder doornen.

vanaf € 17,50 per persoon

Register to read more...

kaasproeven

Hollandse kaasproeverij

Voor iedere smaak is er wel een lekker kaasje. Tijdens de kaasproeverij gaat u verschillende soorten kaas proeven, van jong tot oud en van boeren- tot geitenkaas. Het proeflokaal bevindt zich in prachtig pand aan de Singel.

vanaf € 20,00 per persoon

Register to read more...