Home

Bezoek een brouwerij + bierproeverij in Brabant

 

bierproeven bierproeven

In Brabant bevindt zich de enige trappistenbrouwerij van Nederland. Hier worden verschillende trappistenbieren gebrouwen.  Ook benieuwd hoe dat in z’n werk gaat en hoe dat smaakt? U krijgt een rondleiding door de brouwerij waarbij het hele proces van bier maken wordt uitgelegd. Daarna gaat u naar het proeflokaal waar u het bier gaat proeven.

 

U wordt ontvangen in het proeflokaal dat naast het klooster staat. Dan start de rondleiding waarbij wordt uitgelegd hoe het hele proces van bier maken in z’n werk gaat. Natuurlijk is er gelegenheid om al uw vragen te stellen. Hierna krijgt u een film te zien over de brouwerij en het kloosterleven. Na de rondleiding gaat u naar het proeflokaal en krijgt u een soort bier naar keuze om te proeven.
Wilt u meerdere soorten bier proeven? U kunt de rondleiding uitbreiden met een proeverij van verschillende biertjes. Het is ook mogelijk om hierbij diverse hapjes te serveren.
 
De rondleiding is dagelijks mogelijk. Een rondleiding met proeverij is mogelijk op doordeweekse dagen. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van het programma varieert van 1,5 tot 2,5 uur.

 
Locatie
De brouwerij bevindt zich in Berkel-Enschot.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 15 personen is welkom. Deze bierproeverij is al mogelijk vanaf € 12,00 per persoon.
*Voor deze bierproeverij geldt een leeftijdsgrens van 18 jaar. Personen jonger dan 18 jaar zijn ook welkom voor de rondleiding. Zij krijgen in het proeflokaal dan een non-alcoholisch drankje. 


Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

  

We doen nog een rondje...

Deze bierproeverij laat zich uitstekend combineren met een fietstocht. Voor of na het bierproeven fietst u onder begeleiding van een gids langs de mooiste plekjes van de omgeving.