Home

Culinaire wandeling Brabant

 

culinaire wandeling culinaire wandeling

Ontdek de sfeer en smaak van Brabant. Onder begeleiding van een stadsgids maakt u een wandeling in één van de Brabantse steden. U ziet de mooiste plekjes en krijgt boeiende verhalen en anekdotes te horen. De wandeling wordt een aantal keer onderbroken voor een culinaire tussenstop. In de leukste restaurantjes van de stad krijgt u een hapje, high tea, proeverij of complete maaltijd geserveerd. Aan het eind van de wandeling heeft u letterlijk de Brabantse sfeer geproefd.


Verloop van de wandeling

Op de afgesproken plaats komt u samen en ontmoet uw gids. Deze neemt u mee om de stad te verkennen. Onderweg stopt u bij verschillende restaurantjes voor een culinaire tussenstop. Afhankelijk van uw wensen en budget kan de stadswandeling gecombineerd worden met een diner, ontbijt, lunch of brunch, maar ook een high-tea, picknick, borrel of proeverij. Aan het eind van de wandeling heeft u de hoogtepunten van de stad gezien en heerlijk gegeten.


U kiest zelf wanneer de wandeling start. Dit kan dagelijks en op elk gewenst tijdstip. Afhankelijk van uw smaak en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van de culinaire wandelingen varieert van 3 tot 8 uur.


Locatie
Deze culinaire wandelingen zijn mogelijk in Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven, Uden en Helmond. Wilt u ergens speciaal langs, vertel het ons en we gaan kijken of het in het programma past.


Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 10 personen is welkom. Deze culinaire wandeling is mogelijk vanaf € 50,00 per persoon. In combinatie met een lunchmenu is de prijs vanaf € 40,00 pp.


Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Heerlijke avond.....
Wij zijn zeer tevreden. Alles was super geregeld, gezellige restaurants, goed eten en drinken én ze hebben goed geanticipeerd op het feit dat er een aantal mensen te laat waren.

Buro Philip van den Hurk
 
Even de benen laten rusten...

Maak de dag nog leuker en onderbreek de culinaire wandeling om een rondvaart te maken. Even de benen laten rusten en heerlijk genieten op het water. Alleen mogelijk in Breda en Den Bosch.