Home

kookworkshop

Kookworkshop

We gaan gezellig met z’n allen aan de slag in de keuken. U leert een heerlijk menu te maken met seizoensproducten. Denk hierbij aan asperges, geitenkaas, rundvlees, frambozen en nog veel meer lekkers. Daarna geniet u samen van het zelfgemaakte diner.

vanaf € 50,00 per persoon

Register to read more...

culinaire wandeling

Culinaire wandeling

Onder begeleiding van een gids gaat u de stad verkennen. Onderweg stopt u bij verschillende restaurants waar u een hapje, high tea, proeverij of complete maaltijd geserveerd krijgt. Aan het eind van de wandeling heeft u de hoogtepunten van de stad gezien en heerlijk gegeten.

vanaf € 50,00 per persoon

Register to read more...

culinaire fietstocht

Culinaire fietstocht

Met behulp van een gids legt u een prachtige fietstocht door de stad af. Onderweg stopt u bij verschillende restaurants waar u een voor-, hoofd- of nagerecht geserveerd krijgt. Aan het eind van de fietstocht heeft u de mooiste plekjes van de stad gezien en een heerlijk menu gegeten.

vanaf € 57,50 per persoon

Register to read more...

wijnproeven

Bezoek een wijngaard + wijnproeverij

In Brabant worden er verschillende wijnen gemaakt. U krijgt een rondleiding over één van deze  wijngaarden waarbij het hele proces van wijn maken wordt uitgelegd. Daarna gaat u naar het proeflokaal waar u een aantal verschillende wijnen gaat proeven.

vanaf € 17,50 per persoon

Register to read more...

bierproeven

Bezoek een brouwerij + bierproeverij

In Brabant bevindt zich de enige trappistenbrouwerij van Nederland. U krijgt een rondleiding door  deze brouwerij waarbij het hele proces van bier maken in een klooster wordt uitgelegd. Daarna gaat u naar het proeflokaal waar u het bier gaat proeven.

vanaf € 12,00 per persoon

Register to read more...