Home

Proeverij van Limburgse wijnen in een kasteel

 

wijnproeven wijnproeven

Tijdens de Limburgse wijnproeverij maakt u kennis met de wijnbouw in Limburg en de verschillende wijnhuizen. U proeft 4 verschillende Limburgse wijnen van bekende en onbekende wijnboeren. Daarbij wordt een typisch Limburgs menu geserveerd. De wijnproeverij wordt gehouden in kasteel Wijnandsrade. Dit kasteel bestaat al sinds de middeleeuwen en is een blikvanger in de regio.

 

Verloop van de proeverij
U wordt ontvangen in het proeflokaal van het kasteel. Hier zult u een uitgebreide proeverij krijgen onder leiding van een vinoloog. Er worden 4 verschillende Limburgse wijnen geproefd van verschillende wijnhuizen uit de regio. Bij de wijnen worden bijpassende Limburgse gerechten geserveerd.

 

De proeverij kan dagelijks en op elk gewenst tijdstip beginnen. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van het programma is ongeveer 3 uur.


Locatie
Het kasteel bevindt zich in Wijnandsrade.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 20 personen is welkom. Deze wijnproeverij is al mogelijk vanaf € 40 per persoon.
Voor deze activiteit geldt een leeftijdsgrens van 16 jaar.


Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Blijf lekker logeren...

U heeft lekker gedineerd en heeft eigenlijk helemaal geen zin om nog naar huis te gaan. Dat hoeft ook helemaal niet! We regelen graag een overnachting voor u.