Home

Bezoek een wijngaard + wijnproeverij in Limburg

 

wijnproeven wijnproeven

In Limburg worden steeds meer wijnen gemaakt. Ook benieuwd hoe dat in z’n werk gaat en hoe dat smaakt? U krijgt een rondleiding over een wijngaard waarbij het hele proces van wijn maken wordt uitgelegd. Daarna gaat u naar het proeflokaal waar u een aantal verschillende wijnen gaat proeven.

 

Verloop van de rondleiding en proeverij
U wordt ontvangen op de wijngaard en krijgt een rondleiding over het bedrijf. Er wordt uitgelegd hoe het hele proces van wijn maken in z’n werk gaat. Natuurlijk is er gelegenheid om al uw vragen te stellen. Na de rondleiding gaat u naar het proeflokaal om een drietal wijnen te proeven. Tijdens de proeverij wordt er roggebrood en boerenham geserveerd.

 

De rondleiding en proeverij kunnen dagelijks en op elk gewenst tijdstip beginnen. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van het programma is ongeveer 1,5 uur.


Locatie
De wijngaard bevindt zich in Maastricht.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 15 personen is welkom. Deze wijnproeverij is al mogelijk vanaf € 15 per persoon.
Voor deze activiteit geldt een leeftijdsgrens van 16 jaar.


Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Lekker samen koken...

Na een middagje op de wijngaard geweest te zijn, is een kookworkshop een perfecte afsluiting. U gaat met z'n allen aan de slag om een heerlijk diner te maken. En daarna natuurlijk samen aan tafel om hiervan te genieten.