Home

Workshop vlaaien bakken

 

vlaaien bakkenvlaaien bakken

In heel Nederland kennen we de lekkere Limburgse vlaaien. In deze workshop leert u om zelf zo’n heerlijke vlaai te maken. En natuurlijk wordt er ook geproefd!

 

Verloop van de workshop
Op het afgesproken tijdstip verzamelt u in de oudste nog werkende watermolen van Nederland. U wordt ontvangen met een kopje koffie en natuurlijk een lekker stuk vlaai. Daarna wordt er uitgelegd hoe vlaaien gemaakt worden. Nu u heeft gehoord hoe alles in zijn werk gaat is het uw beurt om de handen uit de mouwen te steken. U gaat met z’n allen aan de slag om zelf de lekkerste vlaaien te bakken. Tijdens het bakken van de vlaaien krijgt u een rondleiding door de molen en een appelsap proeverij. Natuurlijk mag u de vlaaien mee naar huis nemen om nog even na te genieten.

 

De workshop kan dagelijks tussen 10.00 en 18.00 plaatsvinden. De duur van de workshop is ongeveer 3 uur.

 

Locatie
De workshop wordt gehouden in Maastricht.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 10 personen is welkom. Deze kookworkshop is al mogelijk vanaf € 30 per persoon.

 

Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Ontdek de omgeving...

Het is mogelijk om voorafgaand aan de workshop een fiets- of wandeltocht te maken. Bij de fietstocht fietst u door het Limburgse heuvellandschap en langs verschillende producenten van de molen. Tijdens de wandeltocht ontdekt u samen met een gids één van de oudste wijken van Maastricht, het ‘Jekerkwartier’. Aan het eind krijgt u een boerenlunch in de molen geserveerd.