Home

kookworkshop

Kookworkshop

We gaan gezellig met z’n allen aan de slag in de keuken. U leert een heerlijk menu  maken met Limburgse producten. Denk hierbij aan asperges, stroop, blauwe bessen, wijn en nog veel meer lekkers. Daarna geniet u samen van het zelfgemaakte diner.

vanaf € 50,00 per persoon

Register to read more...

culinaire wandeling

Culinaire wandeling

Onder begeleiding van een gids gaat u de stad verkennen. Onderweg stopt u bij verschillende restaurants waar u een hapje, high tea, proeverij of complete maaltijd geserveerd krijgt. Aan het eind van de wandeling heeft u de hoogtepunten van de stad gezien en heerlijk gegeten.

vanaf € 50,00 per persoon

Register to read more...

culinaire fietstocht

Culinaire fietstocht

Met behulp van een gids legt u een prachtige fietstocht door de stad af. Onderweg stopt u bij verschillende restaurants waar u een voor-, hoofd- of nagerecht geserveerd krijgt. Aan het eind van de fietstocht heeft u de mooiste plekjes van de stad gezien en een heerlijk menu gegeten.

vanaf € 57,50 per persoon

Register to read more...

vlaai

Workshop vlaai bakken

Altijd al benieuwd hoe ze in Limburg toch die lekkere vlaaien bakken? Dan is dit uw kans. Volg de workshop vlaaien bakken en leer de fijne kneepjes van het bakkersvak.

vanaf € 30,00 per persoon

 

Register to read more...

wijnproeven

Bezoek een wijngaard + wijnproeverij

In Limburg worden er verschillende wijnen gemaakt. U krijgt een rondleiding over één van deze  wijngaarden waarbij het hele proces van wijn maken wordt uitgelegd. Daarna gaat u naar het proeflokaal waar u een aantal verschillende wijnen gaat proeven.

vanaf € 15,00 per persoon

Register to read more...

wijnproeven kasteel

Proeverij van Limburgse wijnen in een kasteel

In een sfeervolle ambiance gaat u verschillende Limburgse wijnen proeven. U maakt kennis met bekende en onbekende wijnhuizen uit de regio. Bij de proeverij wordt een heerlijk Limburgs menu geserveerd.

vanaf € 40,00 per persoon

Register to read more...