Home

Workshop kaas maken Gelderland

 

kaas maken kaas maken

Ontdek het echte boerenleven en leer met z’n allen kaas maken op een zuivelboerderij. Tijdens deze workshop maakt u een kaasje van 500 gram dat u natuurlijk mee naar huis mag nemen.

 

Verloop van de workshop
U wordt ontvangen op de zuivelboerderij met een welkomstdrankje. Daarna volgt er een uitleg over het maken van kaas. Vervolgens gaat u zelf aan de slag. U werkt volgens het Goudse recept en gaat een kaasje van ongeveer 500 gram maken. Als de wrongel aan het rijpen is, krijgt u een proeverij van producten van de boerderij. Daarna gaat u verder met de workshop. En natuurlijk neemt u uw zelfgemaakte kaasje mee naar huis.

 

De workshop kan dagelijks en op elk gewenst tijdstip beginnen. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van het programma is ongeveer 3,5 uur.


Locatie
De boerderij bevindt zich in Wilp.

 

Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 10 personen is welkom. Deze workshop kaas maken is al mogelijk vanaf € 29,50 per persoon.


Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Op de boerderie...

Blijf nog wat langer op de boerderij en speel nog een potje boerengolf of daag elkaar uit in een toernooi met meerdere boerenspelen (melkbussenrace, hooivorkdarten en meer)Op verzoek maken we graag een arrangement voor u.