Home

kookworkshop

Kookworkshop

We gaan gezellig met z’n allen aan de slag in de keuken. U leert een heerlijk menu te maken met seizoensproducten. Denk hierbij aan paddenstoelen, geitenkaas, rundvlees, frambozen en nog veel meer lekkers. Daarna geniet u samen van het zelfgemaakte diner.

vanaf € 50,00 per persoon

Register to read more...

culinaire wandeling

Culinaire wandeling

Onder begeleiding van een gids gaat u de stad verkennen. Onderweg stopt u bij verschillende restaurants waar u een hapje, high tea, proeverij of complete maaltijd geserveerd krijgt. Aan het eind van de wandeling heeft u de hoogtepunten van de stad gezien en heerlijk gegeten.

vanaf € 50,00 per persoon

Register to read more...

culinaire fietstocht

Culinaire fietstocht

Met behulp van een gids legt u een prachtige fietstocht door de stad af. Onderweg stopt u bij verschillende restaurants waar u een voor-, hoofd- of nagerecht geserveerd krijgt. Aan het eind van de fietstocht heeft u de mooiste plekjes van de stad gezien en een heerlijk menu gegeten.

vanaf € 57,50 per persoon

Register to read more...

workshop kaas maken

Workshop kaas maken

In Gelderland wordt er volop kaas gemaakt. U krijgt nu zelf de kans om dit te leren. Op een kaasboerderij gaat u aan de slag om een kaasje van 500 gram te maken. En natuurlijk mag u de zelfgemaakte kaas mee naar huis nemen.

vanaf € 27,50 per persoon

Register to read more...