Home

Culinaire fietstocht Flevoland

 
culinaire fietstocht culinaire fietstocht

Ontdek de sfeer en smaak van Flevoland. Onder begeleiding van een stadsgids maakt u een fietstocht door de stad. U ziet de mooiste plekjes en krijgt boeiende verhalen en anekdotes te horen. De fietstocht wordt een aantal keer onderbroken voor een culinaire tussenstop. In de leukste restaurantjes van de stad krijgt u een voor-, hoofd- of nagerecht geserveerd. Aan het eind van de fietstocht heeft u letterlijk de sfeer van Flevoland geproefd.


Verloop van de fietstocht
Op de afgesproken plaats komt u samen om het voorgerecht te eten en uw gids te ontmoeten. Deze neemt u mee om de stad te verkennen. Onderweg stopt u nog bij 2 andere restaurants waar u een hoofd- en nagerecht geserveerd krijgt. Aan het eind van de fietstocht heeft u de hoogtepunten van de stad gezien en een heerlijk menu gegeten.

 

De culinaire fietstocht bestaat er in 2 varianten, een brunch- en een dinerfietstocht. Bij beide tochten worden er 3 restaurants bezocht. Bij de brunch worden lichtere gerechten geserveerd en dit arrangement duurt een half uur korter.

 

U kiest zelf wanneer de fietstocht start. Dit kan dagelijks en op elk gewenst tijdstip. Afhankelijk van uw smaak en budget zijn er verschillende arrangementen mogelijk. De duur van de brunchfietstocht is ongeveer 4 uur en van de dinerfietstocht 4,5 uur. De huur van de fietsen is bij het arrangement inbegrepen.

 


Locatie
Deze culinaire fietstocht vindt plaats in Urk.


Aantal deelnemers en prijs
Iedere groep vanaf 15 personen is welkom. Deze culinaire fietstocht is al mogelijk vanaf € 57,50 per persoon.

 


Reserveren of meer informatie
U kunt ons mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0413-300070. Wij helpen u graag!

 

Blijf lekker logeren...
U heeft lekker gefietst en gegeten en heeft eigenlijk helemaal geen zin om nog naar huis te gaan. Dat hoeft ook helemaal niet! We regelen graag een overnachting voor u.