Home

Paaspakketten


 

 

Gewaardeerde medewerkers zijn tevreden medewerkers

 

Uit onderzoek komt telkens weer naar voren dat werknemers het belangrijk vinden dat ze worden gewaardeerd door hun werkgever. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich gewaardeerd voelen? Af en toe een compliment volstaat niet meer. Personeel wil dat hun werkgever weet wie ze zijn, tijd en aandacht voor ze heeft en hen erkend voor wat ze doen. En eigenlijk vinden ze ook dat er af en toe een personeelsuitje moet zijn en natuurlijk jaarlijks hét kerstpakket. Maar ook daarvoor geldt dat simpel het geven van zo’n pakket niet voldoende is; er moet over worden nagedacht, de inhoud ervan moet passen bij het bedrijf en haar mensen. Je ziet daarom dat het geven van op maat gemaakte pakketten de afgelopen jaren toeneemt.

 

Nieuwe trend; het paaspakket

Er wordt dus best veel gevraagd van de werkgever. En elke werkgever wil dat zijn personeel met een goed gevoel naar het werk komt en doet daar ook zijn best voor. Er is dan ook een nieuwe trend gaande in Nederland; het Paaspakket. Dit is een kleinigheidje dat personeel met Pasen mee naar huis krijgt. In de meeste gevallen is dat niet zo’n groot pakket als met kerst (ook al gebeurt dat ook). Het is echt een kleinigheidje; een soort ‘goodiebag’ met wat lekkers erin.

 

Volg de trend

Paaspakketten zijn enorm in opkomst.  Steeds meer mensen krijgen met Pasen iets van hun werkgever.  Met kerst wordt ‘verwacht’ dat er iets gegeven wordt en is het zelfs bijna ‘normaal’ maar met Pasen is het veelal echt een verrassing. Het voelt daarom ook als een extra blijk van waardering. En gewaardeerde medewerkers zijn tevreden medewerkers en tevreden medewerkers presteren beter. Zorg dit jaar voor een extra boost bij uw werknemers en geef ze massaal een paaspakket!

 

Stel zelf uw paaspakket voor uw medewerkers of relatie samen. We hebben al mogelijkheden voor slechts € 9,50 per pakket.

 

Meer informatie of bestellen?

Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0413-300070. Wij helpen u graag. Voor meer pakketten klik hier.