Home

 

A taste of Holland - kookworkshop

 

 

Een nieuwe kookworkshop waar u en uw gezelschap de Nederlandse keuken gaan proeven. U bereidt in kleine groepjes een Hollands getint 3 gangen menu onder begeleiding van een chef. Nadat het werk in de keuken is gedaan, geniet u in een unieke ambiance van het zelf- bereide menu. Deze kookworkshop is mogelijk in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, en Utrecht.

 

Na uw ontvangst met een Hollands drankje en hapje volgt een korte uitleg van het programma waarna de kookschorten omgaan en iedereen een heerlijk Hollands getint 3-gangen menu maakt onder leiding van een chefkok. Het voorgerecht wordt tijdens de voorbereidingen aan het kookeiland genuttigd. Na de voorbereidingen gaat u aan tafel voor het zelfbereide hoofdgerecht. Het dessert wordt tijdens de afsluiting geserveerd met een kopje koffie of thee
Dit all-in arrangement heeft een totale duur van 1,5 uur en kan als lunch workshop en als diner workshop worden geboekt.

 

Prijs

€ 35,- pp (lunchworkshop)

€ 45,- pp (dinerworkshop)

Genoemde prijzen zijn inclusief btw en alle drankjes (Hollands assortiment)

 

Het menu

Aperitief

Hollands drankje en hapje

Voorgerecht

Geroosterde bietensalade’, Hollandse geitenkaas, sinaasappel en een dressing van Zaanse mosterd & honing.

Hoofdgerecht

‘Gouden Eeuw burger’: rundvlees, Old Amsterdam kaas, sla, tomaat, augurk en een saus van Hollandse specerijen op een geroosterd broodje.

of

‘Oranje burger’: zalm, komkommer, sla en een Hollandaise saus op een geroosterd broodje.

Nagerecht

‘Appeltaartje’, appel, rozijnen, kaneel en een ‘crumble’ van stroopwafel met koffie/thee

 

 Wijzigingen in het menu zijn (tegen een meerprijs) mogelijk

 

Meer informatie of reserveren?

Neem contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0413-300070. Wij helpen u graag.