Home

VA Lunch

 

VA LUNCH

 

VA Lunch 

  

Een lunch speciaal voor Virtual Assistants. Kom op een andere manier in gesprek met collega-VA’s. U leert van elkaar en er wordt verder gepraat dan alleen het uitwisselen van visitekaartjes. Een netwerkactiviteit met inhoud en impact dus….zorg dat u erbij bent!

 

Bent u werkzaam als virtual assistant? We nodigen u van harte uit om samen met andere VA’s te genieten van een heerlijke lunch in een van de mooie zalen van Teugel Resort in Uden. Tijdens de lunch komt u erachter of er een klik met elkaar is op persoonlijk vlak, maar ook is er gelegenheid om zakelijke onderwerpen, waar U als VA tegenaan loopt, voor te leggen aan de anderen. U leert elkaar op ludieke wijze beter kennen met behulp van verschillende formats, welke door Local Flavour worden begeleid.

 

De lunch bestaat uit drie rondes. Bij elke gang wisselen de tafelgenoten, zodat u steeds weer met andere VA’s aan tafel zit. Aan het eind van de lunch heeft u veel mensen gesproken en gaat u naar huis met nieuwe kennis, ideeën, tips en wie weet zelfs mooie nieuwe samenwerkingen. Een goede combinatie van gezelligheid en betekenis dus.

 

Wat? Lunch speciaal voor VA’s

Wanneer? Dinsdag 24 juli 2018

Waar? Teugel Resort, Bedafseweg 22 Uden (vlakbij de snelweg en gratis parkeren voor de deur)

Hoe laat? 12.30 uur – 14.00/14.30 uur

  

De kosten voor de lunch zijn:

€ 25,00 bij aanmeldingen voor 1 persoon.

€ 45,00 bij aanmeldingen voor 2 personen

Deze prijs is inclusief een kop soep, warme en koude lunchgerechten, broodgerechten, (fruit)salades en onbeperkt koffie, thee, (karne)melk, water en jus d’orange.

Per aanmelding wordt 1 factuur verzonden.

 

Vragen of aanmelden? (Vooraf aanmelden is verplicht!)

Om u aan te melden voor de lunch kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0413-300070. Vermeld hierbij met hoeveel personen u komt. De reservering is pas definitief nadat u van ons de bevestiging heeft ontvangen. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag.

 

 

 

 

Genoemde prijzen zijn ex btw en eventuele niet genoemde drankjes